Kom på intresseanmälan 7 oktober!

OBS! Detta är en gammal artikel! Information om kommande spex hittar du via vår startsida.

Skrivet 2014-09-01 av 548

Nu är chansen här, ta den!

Efter en vår som fullständigt kokade av spex och Lundakarneval är det dags att lämna Bismarck, Kejsar Vilhelm och kommunistkumpanerna bakom oss och blicka framåt. Lundaspexarna söker nya spexsugna själar, pojkar som flickor, och bjuder äntligen in till intresseanmälan inför Siste november-spexet!

Kanske fick du mersmak efter Lundakarnevalen? Kanske är det i vår du äntligen går med efter att ha pratat om det så länge? Välkommen till en stor spexfamilj på hundra nya vänner. Det finns något för alla. Vore det roligt att lära dig sminka eller sy kläder till en hel ensemble? Snickra och måla dekor? Tänker du att fler människor borde få njuta av dina kökstalanger? Gillar du att stå på scen eller vill du spela i en orkester? Fixa ljud och ljus till en fullsatt föreställning? Tänker du att det hade varit roligt att skapa programblad, fixa hemsida och se biljettförsäljningen ticka i hundratal? Eller att det bara hade varit gött att spela boll och dricka öl?

Tisdagen den 7 oktober mellan kl 18.30 och 20.30 finns vi i Café Athen i AF-borgen. Då kan du snacka med sektionscheferna om det ena eller det andra, provhänga med glada spexare och fundera på vad du skulle vilja göra innan du gör din intresseanmälan till någon av följande sektioner:

- Dekoren
- Sexmästeriet
- Syeriet
- Sminket
- Baren
- Scenen (enbart killar)
- Tekniken (ljud, ljus)
- Orkestern
- Mediokret (biljetter, hemsida, grafiskt)

Är det så illa att du verkligen inte kan komma den 7 oktober? Gör din intresseanmälan online här. (Men störst chans att komma med har du förstås om du tittar in och säger hej.)

Hur funkar spex?
Lundaspexarna, en sisådär 128-årig spexensemble på hundratalet personer, har uppsättningar vid de lundensiska högtiderna Siste november och Siste april varje år. Under en månads tid dessförinnan ses ensemblen varje kväll i AF-borgen. Då repas och spelas och snickras och sminkas det, skapas programblad och lagas middagar och sys dräkter, äts mat, spelas boll och mycket mer.

Ta svängen om AF-borgen den 7 oktober. Du kommer inte att ångra dig.

Wehej, som man säger!

Lundaspexarna

1 kommentar

    Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
    Query: SELECT * FROM lx_person WHERE id =