Lundaspexarna bjuder på nyskrivet: Oscar Wilde!

OBS! Detta är en gammal artikel! Information om kommande spex hittar du via vår startsida.

När höstrusket når sin kulmen vet alla vad som väntar… Siste Novemberspex! I höst sätter Lundaspexarna upp ett rykande färskt spex, närmare bestämt nyskrivna Oscar Wilde.

Synopsis
Med orubblig expressivitet tecknar Oscar Wilde från Londonsocieténs innersta kretsar den nya tidens estetiska ideal. Till utseendet är han flamboyant, i tanken är han skärpt och finansiellt är han en utomordentlig katastrof. Bekymmersamma och rent av olagliga kärleksaffärer rågar måttet för föräldrarna till Oscars fru och älskare och de går samman för att få honom ur vägen, på ett eller annat sätt. Inte mer än människa tvekar Oscar inför det val han slutligen tvingas till: att böja sig för andras makt och rädda sitt skinn eller att stå rakryggad för den han är och acceptera samhällets dom.

Välkomna att se Lundaspexarnas tolkning av ett av 1800-talets mest omtalade författarliv, i en föreställning som aldrig tidigare nått AF-borgens stora scen. Träffa Oscars fru Constance Lloyd, hans älskare Alfred Douglas och Oscars svärföräldrar och svurna fiender Adelaide Lloyd och John Douglas. Mycket nöje!

Föreställningstider
Fredag 28 november kl 19 – URPREMIÄR
Lördag 29 november kl 17 och 20
Söndag 30 november kl 16 och 19

Biljettsläpp
Det stora biljettsläppet infaller lördagen den 15 november kl 12 i Café Athen, med ingång från Tegnérsplatsen. Det kommer att bjudas på sedvanligt kavalkaderande och jippo i osedvanlig, färgsprakande tappning. Upplev en air av sekelskiftestivoli komplett med popcornvagn, rasslande lottring och Starke Adolf. Akta dig för att mata ensemblen!

Efter biljettsläppet går det att köpa biljetter…

  • på www.biljett.studentlund.se fro m lör 15 november kl 16
  • på Studentinfo i AF-Borgens foajé (046-38 49 49)
  • i dörren i mån av plats fr o m en timme innan varje föreställning

Biljetterna kostar 160 kr för ordinarie och 120 kr för studenter.

Vi ses i borgen!

Wehej!

Lundaspexarna


Lundabryggeriet Tegners” style=