LUNDASPEXARNA ÅKER PÅ TURNÉ!

OBS! Detta är en gammal artikel! Information om kommande spex hittar du via vår startsida.


Det är september, det är turné. Djingis Khan och Gyllene Horden är farligt nära och snart hörs ljudet av hästhovar på Larmtorget – det har äntligen blivit dags att återvända till Mongoliets hjärta.

Vi befinner oss i Karakorum, där schamanen Slem Lung Pai oroar sig för Djingis gikt. De vildsinta mongolerna har inte fått härja på flera veckor och stridslusten fyller den väldiga jortan till brädden. En möjlighet att släcka blodtörsten uppstår när den mystiske storveziren av Samarkand, fil. kand. Jafar, erbjuder Djingis en väg in i staden. Kuvad av sin gikt kan Djingis omöjligt leda hären själv, och ansvaret måste överlämnas till någon av hans söner – men vem av dem?

Följ med på färden i detta klassiska lundaspex, där vi på vägen möts av allt från ormtjusare till korsriddare och enucker. I en föreställning med snabba vändningar och lättsmält sång ser ni oss på lördag den 17 september, kl 19.30 på Kalmar Teater.

Längd: ca 2 tim inkl paus

Köp biljetter:
Biljetter säljs via Kalmar Biljettcentrum (0480-42 10 10), på Ticketmaster samt i entrén från och med en timme innan föreställning.

Biljettpriserna är 200 kr för ordinarie, 150 kr för studenter vid uppvisande av giltigt studentleg. Priserna är inklusive serviceavgift.

See you in Samarkand. Wehej!


Lundabryggeriet Tegners” style=