LUNDASPEXARNA GER COOK!

OBS! Detta är en gammal artikel! Information om kommande spex hittar du via vår startsida.

Skrivet 2016-11-02 av Fredrik Ahlberg

Året är 1768 och vi befinner oss i England. Den stora upptäckaren James Cook, vars uppgift har varit att kartlägga Australien, bemöts av jubel när han ankommer i Portsmouths hamn. Han skryter om sin fantastiska resa fylld av äventyr och förlustenheter. Det framkommer dock ganska snabbt att han glömt den lilla detaljen med just kartläggningen. Kommendör Sandwich blir rasande och beordrar honom att slutföra sitt uppdrag. Tillsammans med den ståtlige Joseph Banks ger han sig återigen ut på på en resa över Atlanten och Stilla havet. De bekantar sig med platser som till exempel Påskön och hamnar på ett mystiskt skepp. På sin resa träffar de bl.a. färgstarka karaktärer som den svenske botanisten Daniel Solander och en nyrik entreprenör vid namn John Dollar som älskar sig själv. Varmt välkomna att se det oerhört historiskt korrekta Lundaspexet Cook!

FÖRESTÄLLNINGAR
Fredag 25/11 kl 19
Lördag 26/11 kl 17 och 20
Söndag 27/11 kl 16 och 19

OBS! Föreställningen är på svenska och samtliga föreställningstider är med dubbelkvart!
Längd: ca 2 tim inkl paus

BILJETTSLÄPP
Lägg om kursen till Festvåningen Café Athen i AF-borgen och köp biljetter till höstens spexigaste äventyr – det bjuds på kavalkad!

Tid: lördagen den 12:e november kl 12.00-14.00
Plats: Festvåningen Café Athen i AF-borgen, ingång från Tegnersplatsen

INTERNETFÖRSÄLJNING
Efter det fysiska biljettsläppet öppnar vi upp biljettförsäljningen på Internet! Då köper du enkelt biljetter på www.biljett.studentlund.se. Därefter kan du köpa biljetter på Studentinfo i AF-borgens foajé (046-38 49 49), eller i dörren fr.o.m. en timme innan varje föreställning.

BILJETTPRISER
Det kommer finnas möjlighet till både kort- och kontantbetalning både under biljettsläppet och inför föreställningarna. Kontant betalning är dock att föredra för snabbast hantering.

Medlem i Studentlund – 120 kr
Särskild medlem i AF – 140 kr
Ordinarie – 160 kr

OBS! Glöm inte visa upp ditt studentlundskort eller särskilda medlemskort i dörren in till Stora Salen.

Varmt välkomna!

Kommentera


Lundabryggeriet Tegners” style=