Biljetter

Välkommen på intresseanmälan!
I Lundaspexarna finns något för alla, vare sig du har spexat förut eller precis fått nys om oss. Vi är tio sektioner som under en månads tid hänger ihop på kvällar och helger för att göra det vi gillar mest, att tillsammans sätta upp spex!

Tisdagen den 5 mars mellan kl 18.30 och 20.00 hittar du oss i Café Athen i AF-borgen. Där och då kan du snacka med våra olika sektioner om hur gött det är att spexa, fundera lite på vad du vill göra i spexet, och sist men inte minst – fylla i din intresseanmälan.

Tycker du om att spika spik och måla fond? Klippa till med sax, sy och tråckla? Spexa loss på scen eller brassa på i orkesterdiket? Fota, knacka kod, photoshoppa eller laga mästergod mat? Ta chansen att visa dina skills eller passa på att lära dig nåt nytt!

Du kan söka till följande sektioner:
- Dekoren
- Sexmästeriet
- Syeriet
- Sminket
- Baren (vieri)
- Scenen (enbart killar)
- Tekniken (ljud, ljus)
- Orkestern
- Mediokret (biljetter, hemsida, grafik, foto/film, sociala medier)

OBS! Kan du verkligen inte komma på intresseanmälan? Fyll då i vårt onlineformulär: https://goo.gl/cZMAQf

Vad ÄR egentligen Lundaspexarna?
Lundaspexarna är en 133-årig spexensemble på hundratalet personer som varje år har uppsättningar vid de lundensiska högtiderna Siste november och Siste april. Då ses alla sektioner och repar, spelar, snickrar och sminkar. En del syr dräkter, lagar middagar och skapar programblad. Alla hjälps åt att äta gott, spela boll, götta till det och mycket, mycket mer!

Vi ses i borgen den 5 mars!

Lundaspexarna


Lundabryggeriet Tegners” style=